Grafisch ontwerp op maat

De uitstraling van jouw bedrijf wordt bepaald door de vormgeving of het grafisch ontwerp van jouw producten, marketing- en communicatiemiddelen. Studio Vonn kan zowel drukwerk als digitale ontwerpen verzorgen die passen bij de identiteit en huisstijl van jouw bedrijf. Door jaren ervaring, en een marketing- en communicatie achtergrond, weet Studio Vonn als geen ander dat het niet alleen om een mooi ontwerp draait.

Een creatieve direct mailing die beweegt, zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw bedrijf er visueel uitspringt. Een productlijn die strak op elkaar is afgestemd valt op in het schap en zorgt voor meer verkoop. Een brochure of flyer in jouw huisstijl straalt niet alleen professionaliteit uit, maar biedt jou ook de mogelijkheid om je boodschap bij de klant achter te laten. En een strak logo zorgt ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrent. Allemaal voorbeelden van wat een slim grafisch ontwerp kan betekenen voor jouw bedrijf!

Studio Vonn denkt daarom graag met je mee! De belangrijkste vraag die we samen gaan beantwoorden: hoe kunnen we jouw product of boodschap vormgeven in een passend en visueel aantrekkelijk grafisch ontwerp en welke marketing- en communicatiemiddelen passen daarbij? Maar ook als je al weet voor welke middelen je een grafisch ontwerp wilt, ga ik graag voor je aan de slag. Kortom, Studio Vonn kan je volledig helpen van begin tot eind, van een advies en grafisch ontwerp tot aan het drukwerk zelf.

Drukwerk

Direct mailing, flyer, brochure, productetiketten, poster, advertentie, visitekaartje, programmaboekje, menukaart, beursmateriaal, etc.

Prijs vanaf € 150,00 excl. btw

Digitaal

Illustraties, logo, nieuwsbrief, social media post, website banner, etc.

Prijs vanaf € 60,00 excl. btw

Freelancer

Ben je voor een vast aantal uur per week op zoek naar een vormgever die jouw ontwerpen naar een hoger niveau tilt? Dan ben je bij Studio Vonn aan het juiste adres.

Prijs vanaf € 60,00 excl. btw

Hieronder zie je enkele voorbeelden van werk van Studio Vonn.

(Diverse) Direct Mailings
Hillenaar Outdoor

Productetiket en logo
Pamoja Coffee

(Digitale) brochure
Landal Greenparks

Wij zetten Studio Vonn in voor het ontwerpen van flyers, brochures, flessenhangers en ander promotiemateriaal. Het is fijn dat Studio Vonn met ons meedenkt, zodat we het beste resultaat krijgen. We zijn zeer tevreden met de samenwerking.
René Brands
DUPAG Group
Vonneke werkt zeer gestructureerd en luistert als een stemvork naar de behoefte van haar klanten. Haar vormgeving sloot goed aan bij het beeld wat ik voor ogen had. Door haar vakkennis weet zij haar keuzes overtuigend over te brengen. Haar grafische vormgeving zorgt voor een sterkere positie in onze markt.
Wij hebben ons logo en etiket laten ontwerpen door Studio Vonn. Enorm blij met het resultaat en de service. Vonneke speelde goed in op onze feedback en zo kwamen we tot een prachtig eindresultaat. Communicatie verliep ook heel soepel en we hoefden nooit lang op antwoord te wachten. Hierdoor was het van begin tot eind een fijn proces.