Werkwijze

Je wilt aan de slag met de vormgeving van jouw marketingmiddelen, maar je bent nog op zoek naar een grafisch vormgever die je hierbij kan helpen en welke werkwijze past hierbij? Dan ben je bij Studio Vonn aan het juiste adres. Studio Vonn zet jouw ideeën om naar een passend grafisch ontwerp! Ook als je nog niet goed weet welke marketing- en communicatiemiddelen je wilt inzetten, kan Studio Vonn je helpen. Studio Vonn wil jou als klant graag ontzorgen. We kunnen je daarom adviseren over welke middelen bij de identiteit van jouw bedrijf passen. We maken vervolgens een passend en visueel aantrekkelijk grafisch ontwerp. En als je niet alleen een druk klaar bestand wil ontvangen, kan Studio Vonn ook het drukwerk voor je regelen. Studio Vonn werkt samen met een aantal drukkerijen om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk van goede kwaliteit is. Afhankelijk van de keuzes in papier en afwerking kan Studio Vonn voor elk budget drukwerk leveren. Kortom, Studio Vonn kan jou volledig ontzorgen in het proces van idee tot resultaat! Onze werkwijze is als volgt:

Vonneke van Rijn

Vrijblijvende offerte

Aller eerst vinden we het leuk om jou te leren kennen. Vaak begint een opdracht met een telefoontje of contact via de mail. Tijdens dit contact proberen we altijd een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de vraag en wensen. Als alles duidelijk is, dan zijn er twee opties: 1. Je kan Studio Vonn inzetten op basis van een uurtarief. Studio Vonn houdt tijdens het werken aan jouw opdracht haar uren bij en deze worden eind van de maand gefactureerd. 2. Studio Vonn maakt een vrijblijvende offerte op met een projectprijs (totale prijs). In dat geval betaal je dus nooit meer dan vooraf afgesproken.

Akkoord en tijdsplanning

Als je akkoord gegeven hebt op de offerte, of betaling op basis van nacalculatie, stemmen we een tijdsplanning af. Op deze manier weten we allemaal waar we aan toe zijn. Het naleven van de planning vinden wij altijd erg belangrijk. Er is niets zo vervelend als gemaakte afspraken niet nakomen. Uiteraard kan het een keer voorkomen dat een planning toch niet haalbaar blijkt te zijn door onvoorziene omstandigheden, maar dan kan je van Studio Vonn verwachten dat we daar samen, op tijd, over in gesprek gaan.

Ontwerpen

De tijd is aangebroken om jouw boodschap vorm te geven in een passend grafisch ontwerp. Studio Vonn gaat aan de slag met een eerste voorstel. Naar aanleiding van het eerste voorstel kan je feedback geven. Studio Vonn hanteert in principe, in geval van een vaste projectprijs, twee feedback rondes, maar we gaan natuurlijk door tot je tevreden bent over je ontwerp. We vinden het erg belangrijk dat het grafisch ontwerp naar wens is.  

Afronding

Als je definitief akkoord bent met het grafisch ontwerp, dan maakt Studio Vonn de bestanden druk klaar of klaar voor digitaal gebruik. Als je Studio Vonn gevraagd hebt om tevens het drukwerk te regelen, dan is dit het moment dat het drukwerk besteld wordt. Studio Vonn controleert het drukwerk altijd voordat het naar de klant gestuurd wordt, zodat we zeker weten dat het drukwerk kwalitatief goed is.  

Facturatie

Na oplevering van de bestanden (of het drukwerk) stuurt Studio Vonn de factuur. Wij hanteren een 14 dagen betalingstermijn. Ook vinden we het leuk om een recensie te ontvangen, maar dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Tot een volgende keer!

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent en dat we in de toekomst nog eens iets voor je kunnen betekenen. We staan altijd open voor een leuk gesprek!

* De werkwijze voor een geboortekaartje wijkt een beetje af van bovenstaande. Vraag naar de mogelijkheden. 

Meest gestelde vragen

Is een ontwerp op maat niet ontzettend duur?

Uiteraard is het antwoord geheel afhankelijk van het soort ontwerp wat je wilt laten maken, maar een op maat gemaakt ontwerp laten maken kan al vanaf € 60,00 excl. btw

Moet ik een aanbetaling doen bij akkoord op de offerte?

Nee, tenzij het totale offerte bedrag boven de € 10.000 excl. btw komt.

Is de prijs inclusief drukwerk?

We kunnen zowel een offerte met drukwerk als zonder drukwerk opmaken. Lees dus goed of jouw prijs inclusief drukwerk is. Dit benoemen we nadrukkelijk.

Ik weet nog niet zo goed wat ik nodig heb. Is dat erg?

Zeker niet! Studio Vonn denkt graag met je mee. Door haar communicatie achtergrond kan Studio Vonn niet alleen een mooi en passend ontwerp maken, maar ook meedenken welke middelen nodig zijn om jouw bedrijf te promoten.

Is het mogelijk om een proefdruk te ontvangen?

Een proefdruk is sterk afhankelijk van het soort drukwerk dat je gekozen hebt. Als we dit niet specifiek bij de offerte benoemd hebben, vraag dan wat de mogelijkheden zijn.