“Inspiratie ontstaat op momenten dat je niet met werk bezig bent”. Een uitspraak die echt op mij van toepassing is. Mijn naam is Vonneke van Rijn en ik ben de eigenaar/grafisch vormgever van Studio Vonn. Ik richt mij zowel op zakelijke klanten als particulieren voor het maken van grafische ontwerpen, zoals o.a. creatieve direct mailings, flyers/brochures, logo’s, maar ook trouwkaarten en geboortekaarten.

Begin 2019 reed ik samen met mijn man in een camper door Australië en Nieuw-Zeeland. We passeerden de mooiste rode, groene en blauwe landschappen. Al die rust en ruimte doet wat met je en langzaam begon ik na te denken over mijn werk na thuiskomst. Ergens tussen de bergen ontstond het idee om Studio Vonn op te richten.

De belangrijkste drijfveer voor mij is doen waar ik blij van wordt en vooral ook waar ik goed in ben. In 2009 maakte ik tijdens mijn studie hbo communicatie mijn eerste grafische ontwerpen en inmiddels heb ik diverse flyers, brochures, productetiketten, online banners, programmaboekjes voor theatervoorstellingen, logo’s, trouwkaarten en geboortekaarten gemaakt voor particulieren, werkgevers en verenigingen waar ik aan gelieerd ben.

Tien jaar na dato vond ik het juiste moment om van mijn hobby mijn werk te maken. Maar wie ben ik nu precies … dat ik van reizen hou kon je waarschijnlijk al opmaken uit mijn verhaal, maar daarnaast hou ik van zingen, alles wat met theater te maken heeft, ben ik goed in organiseren, heb ik een extreme liefde voor panda’s en hou ik sinds jongs af aan al van alle spullen met een regenboog patroon. Met het ontwerpen van mijn logo heb ik mij door deze laatste liefde laten leiden. Naast dit alles ben ik trots auteur en illustrator van het kinderboek Flynn gaat de wereld zien.

Familie, vrienden en collega’s omschrijven mij als creatief, altijd vrolijk, nauwkeurig en een echte doorzetter. Ik denk graag mee met mijn klanten om tot het best passende idee te komen.

Vonneke van Rijn
Studio Vonn