TE KOOP VIA BOEKSCOUT, BOL.COM EN DE LOKALE BOEKHANDEL

Gaan jullie binnenkort op (wereld)reis? Wil je jouw kinderen graag voorbereiden op wat komen gaat? Als het antwoord ja is, dan is dit boek iets voor jullie. Flynn gaat de wereld zien is hét voorleesboek om kinderen van 2 tot 6 jaar voor te bereiden op een (wereld)reis.

Synopsis:
Flynn gaat de wereld zien vertelt het verhaal van Panda Flynn die op wereldreis gaat. Voordat hij op wereldreis gaat moet hij een aantal voorbereidingen treffen. Als alle voorbereidingen gedaan zijn, vliegt Flynn naar de andere kant van de wereld waar hij de mooiste avonturen beleeft en nieuwe vriendjes maakt.

Het boek bestaat uit kleurrijke en aantrekkelijke illustraties met korte, rijmende teksten, zodat de woorden goed blijven hangen bij zelfs de allerkleinste. Flynn gaat de wereld zien helpt ouders om jonge kinderen van 2 tot 6 jaar voor te bereiden op een (wereld)reis.

Nieuwsgierig naar het idee, het maken van illustratie, e.d.? Lees dan de blogs die Studio Vonn hierover geschreven heeft. Ook lees je op de website diverse blogs van reizen die wij als gezin gemaakt hebben. Wil je dus niet alleen je kind voorbereiden op een reis, maar ook inspiratie of tips opdoen? Ook dan ben je hier aan het goede adres. 

WWW.FLYNNGAATDEWERELDZIEN.NL

Kinderboek Flynn gaat de wereld zien

Kinderboek Flynn gaat de wereld zien

Flynn gaat de wereld zien is hét voorleesboek om kinderen van 2 tot 6 jaar voor te bereiden op een (wereld)reis.

Prijs € 22,50 inclusief verzendkosten
Volg Flynn gaat de wereld zien op instagram