Ik ben heel blij met het logo wat Vonneke voor mijn Nagelstudio ontworpen heeft. Ik heb er ook complimenten over gekregen van klanten. Het is tijdloos en mooi!
Wij zetten Studio Vonn in voor het ontwerpen van flyers, brochures, flessenhangers en ander promotiemateriaal. Het is fijn dat Studio Vonn met ons meedenkt, zodat we het beste resultaat krijgen. We zijn zeer tevreden met de samenwerking.
potentiële klanten voor poster, flyer en flessenhalshanger aantrekken zakelijke vormgeving
René Brands
DUPAG BV
Wij zijn ontzettend blij met Studio Vonn. Op regelmatige basis ontwerpt Studio Vonn productetiketten voor ons. Studio Vonn is helemaal thuis in onze huisstijl en de productetiketten zien er strak uit en passen goed bij elkaar. We krijgen veel complimenten van onze klanten.
potentiële klanten voor logo's aantrekken zakelijke vormgeving
Huub de Cock
Cobra Clean B.V.
Bedankt voor je fijne hulp en het snelle schakelen en natuurlijk het fantastische resultaat! We zijn er echt heel trots op!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Marjorie en Valentijn
Geboortekaart Floris
Vonneke werkt zeer gestructureerd en luistert als een stemvork naar de behoefte van haar klanten. Haar vormgeving sloot goed aan bij het beeld wat ik voor ogen had. Door haar vakkennis weet zij haar keuzes overtuigend over te brengen. Haar grafische vormgeving zorgt voor een sterkere positie in onze markt.
Ik had zelf ideeën en kleuren in mijn hoofd, maar Vonneke opperde ook nieuwe en verrassende ideeën. Vonneke overlegde met mij welke kleuren en teksten ik graag in de flyer wilde. Ik voelde mij gehoord en begrepen door haar. Ik ben heel blij met het resultaat omdat het erg goed bij mij past: persoonlijk, kleurrijk en enthousiast. Vonneke heeft kennis van zaken en ik zou haar van harte aanbevelen!
Studio Vonn heeft voor de geboorte van onze dochter het geboortekaartje gemaakt. Het is een uniek kaartje geworden, helemaal naar onze smaak. We zijn er ontzettend blij mee en we hebben bovendien heel veel complimenten over het kaartje gekregen!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Robin en Sanne
Geboortekaart Nina
Voor het ontwerpen van onze trouwkaart hebben wij Studio Vonn benaderd. Vonneke heeft fijn met ons meegedacht en daar is uiteindelijk een erg mooie kaart uit ontstaan. Wij zijn hartstikke tevreden met het resultaat!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Myron en Florieke
Trouwkaart
Het was erg fijn samenwerken met Studio Vonn. Vonneke is creatief, kan snel schakelen en wist onze wensen perfect te vertalen in haar design. We zijn ontzettend blij met het resultaat!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Lisette en Chris
Trouwkaart
Wij wilden graag een geboortekaartje voor onze zoon. Na onze uitleg begreep Vonneke meteen in welke stijl en hoe we het wilde hebben. Daarnaast gaf ze opties om het nog leuker/beter te maken. Wij zijn enorm blij met het resultaat!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Sabrina en Jeroen
Geboortekaart Rex