Studio Vonn maakt zowel voor zakelijke klanten als particulieren grafische ontwerpen op maat.
Hieronder lees je enkele recensies van klanten over de samenwerking met Studio Vonn.

Zakelijke klanten
Wij hebben ons logo en etiket laten ontwerpen door Studio Vonn. Enorm blij met het resultaat en de service. Vonneke speelde goed in op onze feedback en zo kwamen we tot een prachtig eindresultaat. Communicatie verliep ook heel soepel en we hoefden nooit lang op antwoord te wachten. Hierdoor was het van begin tot eind een fijn proces.
Studio Vonn heeft een eigentijdse blik en haar expertise ligt in het bedenken van creatieve oplossingen. Samenwerken met Studio Vonn is dan ook aan iedereen aan te raden!
Vonneke werkt zeer gestructureerd en luistert als een stemvork naar de behoefte van haar klanten. Haar vormgeving sloot goed aan bij het beeld wat ik voor ogen had. Door haar vakkennis weet zij haar keuzes overtuigend over te brengen. Haar grafische vormgeving zorgt voor een sterkere positie in onze markt.
Wij zetten Studio Vonn in voor het ontwerpen van flyers, brochures, flessenhangers en ander promotiemateriaal. Het is fijn dat Studio Vonn met ons meedenkt, zodat we het beste resultaat krijgen. We zijn zeer tevreden met de samenwerking.
Wij zijn ontzettend blij met Studio Vonn. Op regelmatige basis ontwerpt Studio Vonn productetiketten voor ons. Studio Vonn is helemaal thuis in onze huisstijl en de productetiketten zien er strak uit en passen goed bij elkaar. We krijgen veel complimenten van onze klanten.
potentiële klanten voor logo's aantrekken zakelijke vormgeving
Huub de Cock
Cobra Clean B.V.
Ik ben heel blij met het logo wat Vonneke voor mijn Nagelstudio ontworpen heeft. Ik heb er ook complimenten over gekregen van klanten. Het is tijdloos en mooi!
Ik had zelf ideeën en kleuren in mijn hoofd, maar Vonneke opperde ook nieuwe en verrassende ideeën. Vonneke overlegde met mij welke kleuren en teksten ik graag in de flyer wilde. Ik voelde mij gehoord en begrepen door haar. Ik ben heel blij met het resultaat omdat het erg goed bij mij past: persoonlijk, kleurrijk en enthousiast. Vonneke heeft kennis van zaken en ik zou haar van harte aanbevelen!
Particulieren
Het was erg fijn samenwerken met Studio Vonn. Vonneke is creatief, kan snel schakelen en wist onze wensen perfect te vertalen in haar design. We zijn ontzettend blij met het resultaat!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Lisette en Chris
Trouwkaart
Voor het ontwerpen van onze trouwkaart hebben wij Studio Vonn benaderd. Vonneke heeft fijn met ons meegedacht en daar is uiteindelijk een erg mooie kaart uit ontstaan. Wij zijn hartstikke tevreden met het resultaat!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Myron en Florieke
Trouwkaart
Bedankt voor je fijne hulp en het snelle schakelen en natuurlijk het fantastische resultaat! We zijn er echt heel trots op!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Marjorie en Valentijn
Geboortekaart Floris
Wij wilden graag een geboortekaartje voor onze zoon. Na onze uitleg begreep Vonneke meteen in welke stijl en hoe we het wilde hebben. Daarnaast gaf ze opties om het nog leuker/beter te maken. Wij zijn enorm blij met het resultaat!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Sabrina en Jeroen
Geboortekaart Rex
Studio Vonn heeft voor de geboorte van onze dochter het geboortekaartje gemaakt. Het is een uniek kaartje geworden, helemaal naar onze smaak. We zijn er ontzettend blij mee en we hebben bovendien heel veel complimenten over het kaartje gekregen!
potentiële klanten voor trouwkaarten en geboortekaarten aantrekken
Robin en Sanne
Geboortekaart Nina
Ontzettend blij met het eindresultaat! Wij hebben Vonneke gevraagd om ons geboortekaartje te maken. Wij kennen Vonneke ook privé, maar dit heeft geen invloed gehad op het proces. Vonneke staat open voor feedback en blijft professioneel. Het was ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast zij aan de slag ging ook met de aanpassingen die wij aangegeven hebben. Wij hadden dit niet door een ander iemand willen laten maken. Nogmaals onwijs bedankt Vonneke!
Geboortekaart Roef
Ron en Marissa
Geboortekaart Roef