Als je een op maat trouwkaart of geboortekaart door Studio Vonn laat ontwerpen, dan hanteer ik de volgende werkwijze en tarieven.

Stap 1: Offerte aanvragen
Alle kaartjes die ontworpen worden door Studio Vonn zijn uniek en op maat gemaakt. Het formaat, het papier, de oplage en de afwerking bepalen hoeveel de kaartjes gaan kosten. Ik maak daarom altijd eerst een offerte op basis van jullie wensen.

Stap 2: Akkoord offerte
Zodra ik een digitaal akkoord ontvang op de offerte ontvangen jullie van mij een vragenlijst. Door middel van deze vragenlijst krijg ik een beter beeld van wat jullie leuk vinden en wat jullie op het kaartje terug willen zien. Je kan hierbij ook een moodboard aanleveren, maar dat is niet verplicht. Mocht ik naar aanleiding van de vragenlijst nog extra vragen hebben, dan plannen we nog een telefonisch gesprek.

Stap 3: Ontwerp proces
Het is nu tijd voor mij om aan de slag te gaan met jullie ontwerp. Afhankelijk van mijn agenda en jullie trouwdatum of uitgerekende datum lever ik het eerste digitale voorstel binnen 1 tot 3 weken. Na dit voorstel kunnen jullie eventuele aanpassingen doorgeven. Bij de prijs zitten altijd twee correctierondes inclusief. 

Stap 4: Proefdruk
Als jullie helemaal tevreden zijn met het digitale voorstel ontvang ik graag een digitaal akkoord. Na dit akkoord laat ik de proefdruk maken. Afhankelijk van de afwerkingen die jullie gekozen hebben, duurt dit 3-4 werkdagen. De eerste proefdruk is gratis. Willen jullie meerdere proefdrukken, dan wordt deze extra proefdruk doorberekend. Het bedrag van de extra proefdruk is afhankelijk van het ontwerp en ik zal de prijs voor het drukken met jullie bespreken.

Stap 5: Geboortekaart: Akkoord proefdruk en betaling
Als jullie tevreden zijn met de proefdruk van het geboortekaartje, dan ontvang ik graag een officieel akkoord. Je ontvangt vervolgens de factuur voor de betaling. Vervolgens is het wachten tot de baby geboren wordt. Zodra de baby geboren is, sturen jullie mij alle ontbrekende gegevens. Ik stuur jullie dan nog eenmaal een digitale versie van jullie geboortekaartje. Controleer deze goed! Na akkoord gaat het kaartje naar de drukker. De levertijd is afhankelijk van de afwerkingen die jullie gekozen hebben en duurt ongeveer 3-4 werkdagen.

Stap 5: Trouwkaart: Akkoord proefdruk en betaling
Als jullie tevreden zijn met de proefdruk van jullie trouwkaart, dan ontvang ik graag een officieel akkoord. Je ontvangt vervolgens de factuur voor de betaling. Daarna worden de trouwkaarten gedrukt en eventueel de enveloppen en sluitzegels besteld. De levertijd is afhankelijk van de afwerkingen die jullie gekozen hebben en duurt ongeveer 3-4 werkdagen.

Stap 6: Verzending
Zodra de kaarten bij mij binnen zijn, stuur ik de kaarten (en eventueel enveloppen en sluitzegels) naar jullie op. Heb je ervoor gekozen om mij de verzending te laten regelen? Dan maak ik de kaarten z.s.m. gereed voor verzending. Ik geef je een seintje wanneer de kaarten op de post gaan. Houdt rekening met 1 werkdag voor het verzendklaar maken van de kaarten.

Voorbeeld tarieven
Wil je weten hoeveel een kaart ontworpen door Studio Vonn ongeveer gaat kosten? Hieronder vind je een aantal voorbeeld tarieven. Let op, de prijs is sterk afhankelijk van het formaat, het papier, de oplage en de afwerkingen. De prijs voor jouw kaartje kan dus afwijken. De prijzen zijn altijd inclusief ontwerp, drukwerk en één proefdruk. De prijzen zijn exclusief enveloppen en sluitzegels. Wil je wel enveloppen en sluitzegels? Bekijk dan onze extra diensten.

“Het formaat, het papier, de oplage en de afwerking bepalen hoeveel de kaartjes gaan kosten.” 

Papiersoorten
Studio Vonn maakt veel gebruik van de papiersoorten Metallic Zilver en Old Mill. Dit zijn allebei luxe papiersoorten die erg mooi zijn voor bijvoorbeeld trouwkaarten en geboortekaarten. Wil je liever een andere papiersoort dan kan dat uiteraard ook. Geef dit dan aan bij je aanvraag.

Studio Vonn kan de vollegende papiersoort leveren:
> Metallic Zilver
> Old Mill
> Kraft
> Viltmarkering
> Hagelwit karton
> Kalkpapier
> Sulfaatkarton of silk coated met glanslaminaat of matlaminaat

Let op, niet elk papiersoort is geschikt voor elke afwerking. Ik adviseer je hier graag over.

Voorbeeld tarieven

Geboortekaart Liam
> Papier: Old Mill (300 gr)
> Afwerking: Full colour
> Formaat: din large, ongevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Geboortekaart Liam
> Papier: Metallic Zilver (300 gr)
> Afwerking: Full colour
> Formaat: 13,5 x 13,5 cm, ongevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Geboortekaart Vanessa
> Papier: Old Mill (300 gr)
> Afwerking: Tweezijdig goudfolie
> Formaat: A6, ongevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Geboortekaart Valerie
> Papier: Old Mill (300 gr)
> Afwerking: Full colour
> Formaat: din large, gevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Prijs: 
Vanaf € 280,00 incl. btw

Prijs: 
Vanaf € 280,00 incl. btw

Prijs:
Vanaf € 330,00 incl. btw

Prijs:
Vanaf € 330,00 incl. btw

Geboortekaart Julia
> Papier: Silk Coated (400 gr)
> Afwerking: Enkelzijdig holografisch folie en matlaminaat
> Formaat: din large, ongevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Geboortekaart Noor
> Papier: Kalkpapier (140 gr) en Hagelwitpapier (300 gr)
> Afwerking: Luxe paperclip druppel
> Formaat: 15 x 15 cm, ongevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Geboortekaart Flynn
> Papier: Viltmarkering (300 gr)
> Afwerking: Extra kaartje 4,5 x 14,8 cm en satijn lint
> Formaat: A6, ongevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Geboortekaart Floris
> Papier: Old Mill (300 gr)
> Afwerking: Tweezijdig goudfolie
> Formaat: A6, gevouwen
> Inclusief 1 proefdruk

Prijs:
Vanaf € 340,00 incl. btw

Prijs:
Vanaf € 350,00 incl. btw

Prijs:
Vanaf € 375,00 incl. btw

Prijs:
Vanaf € 400,00 incl. btw

*Let op, prijzen zijn onderhevig aan verandering. Aan de prijzen op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen zijn exclusief enveloppen, sluitzegels en verzending. Prijzen zijn inclusief drukwerk, ontwerp en genoemde afwerking.

Hoger budget? Kies voor een kaart op Velours papier
Heb je een wat hoger budget en wil je een extra luxe trouwkaart of geboortekaart? Denk dan eens aan een kaart op velours papier. Deze bijzondere kaarten vallen meteen op en voelen zacht aan. De kaarten kunnen zowel met kleur als met goudfolie bedrukt worden. Deze kaarten zijn iets aan de duurdere kant, maar dan heb je ook wel wat! Vraag naar de mogelijkheden.