Aanmelding promotiemail 'Flynn gaat de wereld zien'

Flynn gaat de wereld zien vertelt het verhaal van Panda Flynn die op wereldreis gaat. Voordat hij op wereldreis gaat moet hij een aantal voorbereidingen treffen. Als alle voorbereidingen gedaan zijn, vliegt Flynn naar de andere kant van de wereld waar hij de mooiste avonturen beleeft en nieuwe vriendjes maakt. Flynn gaat de wereld zien bestaat uit kleurrijke en aantrekkelijke illustraties met korte, rijmende teksten, zodat de woorden goed blijven hangen bij zelfs de allerkleinste. Flynn gaat de wereld zien helpt ouders om jonge kinderen van 2 tot 6 jaar voor te bereiden op een (wereld)reis.

Verwachtte verschijningsdatum: 24 februari 2023

Wil je op de hoogte gehouden worden over wanneer het boek gepubliceerd wordt? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier. Vergeet niet het vinkje aan te zetten, zodat je echt toestemming geeft voor het ontvangen van de email.  

    Wist je dat?
    Mijn zoontje Flynn geboren is met een klein hapje uit z’n linkeroor. Dit kan geen kwaad, maar kenmerkt Flynn wel. Ik vond het daarom een leuk detail om toe te voegen aan Panda Flynn.

    Flynn gaat de wereld zien